kdo smo

Kdo Smo

Zlatarna Rolli Poniz je elegantna trgovina na korzu Saba v Trstu, v kateri boste našli obširno ponudbo nakita iz zlata, platine in srebra, ure razlicnih znamk,  srebrnino s pridihom klasike ali z odrazom modernosti. Na voljo so  brezcasni modeli zlatnine, srebrnine in ur namenjeni potrošnikom vseh generacij. 


V zlatarni Rolli Poniz imamo tudi svojo pravo zlatarsko delavnico in   zaradi tega Vam lahko nudimo kvalificirano asistenco s široko paleto storitev po meri. Svoje delo opravljamo vestno, resno, strokovno, predvsem pa srcno.

V delavnici izvajamo tehniko površinskega oblikovanja, graviranja,  galvariziranja, oblikujemo nakit z dragulji, vgradimo drage in okrasne kamne, vdevamo bisere, poskrbimo za manjše ali vecje popravilo vašega nakita, ga obnavljamo ter Vam nudimo koristne nasvete za njegovo pravilno vzdrževanje.


Poleg tega lahko prinesete v zlatarno Rolli Poniz  vaš star nakit. Hitro, zanesljivo in diskretno lahko prodate pri nas vaše zlate predmete, saj se mi ukvarjamo  tudi s prodajo in odkupom zlata.  

Za vas z veseljem naredimo cenitev brezplacno in brez obveznosti.

FACEBOOK

INFO

Torna su