ure

Ure

Razpolagamo z bogato zbirko ur najboljših znamk (Citizen,Lorenz, Locman, Seiko, Tissot, Casio,Vagary,Hip Hop, Frederique Constant, Fossil,ipd.) in opravljamo popravila, obnove, zamenjave pasov in baterij na vsakovrstnih urah. 


Radi bi poudarili, da Vam zagotavljamo direktno strokovno usposobljeno pomoc in tudi po prodaji vas ne bomo pustili na cedilu, ker smo edini, ekskluzivni avtorizirani servis CITIZEN v celotni Furlaniji Julijski krajini in v Trstu smo postali važna oporna tocka.  Vabljeni ste, da nas obišcete in bodite brez skrbi. Nudili vam bomo svetovalno pomoc  in vam izdelali brezplacno predracun brez nobene obveze z vaše strani.

Naša urarska delavnica

Zlatarna in urarna Rolli & Poniz ima sodobno urarsko delavnico z optimalno infrastrukturo in strokovno usposobljenim osebjem, ki  opravlja popravila ter obnovo vsakovrstnih ur od starejših modelov  pa do zadnjih kolekcij. 


Trije tehnicni urarji zagotavljajo strokovni in vrhunski servis ur kot so rocne, stenske, stojece, namizne, žepne, torej izvajamo popravila tako na mali budilki kot na veliki nihalni uri ali kukuju.


Poleg zahtevnejših popravil mehanskih in kvarcnih ur, zamenjamo tudi baterije in pasove za ure. Opravljamo vodotesne teste, graviramo, poliramo in strokovno svetujemo pri opravilih ali nakupih novih ur. Vsi predracuni so popolnoma brezplacni.

  • facebook

    info

    Torna su